Dagens rätt & helgmeny

Dagens rätt V 16

98 kr kl 11.00-15.00 (med reservation för slutförsäljning)
Inkl: ett glas dryck,salladsbuffé och kaffe.

Måndag
– Ångad kummelfilé med bakad tomat serveras med basilikasås och kokt potatis
– Älgfärsjärpar serveras med portvin- & enbärsgräddsås

Tisdag
– Pytt i panna med ägg och rödbetor
– Panerad flundrafilé serveras med chili- & fetaostcremé och kokt potatis

Onsdag
– Grönpepparbiff serveras med dragon- & dijonsenapssås
– Ugnsbakad fiskfilé serveras med sauterad spenat och vitvinssås

Påskmeny
Serveras från skärtorsdagen 18/4 tom. tisdag 23/4

125 kr 11.00-16.00 (med reservation för slutförsäljning)
Inkl ett glas dryck, salladsbuffé och kaffe

– Vildsvinsstek serveras med parmesanpotatis, svartkålssallad och örtsky
– Rimmad ugnsbakad öring serveras med dill- & senapsstuvad potatis
– Schnitzel serveras med kapris- & rödlökscremé och parmesanpotatis
– Kryddköttbullar serveras med rårörda lingon, pressgurka och gräddsås
– Rödspättafilé serveras med ruccola- & fänkålsmajo och kokt potatis
– Halloumibiffar serveras med matvetesallad och ärtpesto

Vi är stolta över att allt vårt kött kommer från svenska gårdar!