Jobba hos oss

JOBBA I NATURSKÖNA STAVSJÖ I KOLMÅRDEN!

Vi är ett familjeägt företag med ca 45 anställda. Vi firar 20-år jubileum i år och några har jobbar hos oss sen starten 1999. Restaurangen är igång varje dag 6.30-21.30 så arbetspassen fördelas mellan personalen över dessa tider och alla jobbar varannan helg. I denna länk finner du några av de som jobbar hos oss http://www.stavsjokrog.se/om-oss/medarbetare/

Vi uppskattar personer med driv och egna idéer och detta är en arbetsplats där du över tid har möjlighet att avancera till mer ansvarsfulla tjänster. Vi söker dig som har kompetens att bidra till vår restaurang och butik oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Kanske passar någon av dessa tjänster dig eller någon du känner.

Kallskänk / restaurangbiträde: (fast tjänst 75 %)) 
Som kallskänk &  restaurangbiträde är du ansiktet utåt. Du möter gästerna i kassan samt lägger upp dagens rätt. Tempot är högt då vi har många gäster i rörelse varje dag. Det är därför viktigt att du har erfarenhet av restaurang samt talar flytande svenska samt behärskar engelska. För rollen som kallskänk lägger vi stor vikt vid att du har vana vid att göra sallader och smörgåsar i stora mängder samt har öga för fina uppläggningar. Arbetstiderna varierar mellan öppning 6.30-14.30 (på sommaren börjar man kl 6.00)  och stängning 14.30-21.30 (ibland är passen 10 timmar tex 11.30-21.30, men då jobbar man färre dagar i veckan)

Arbetsledare
Vi söker en ledare som är beredd att ta fullt ansvar över det dagliga arbetet och leda arbetsgruppen till att prioritera rätt under dagen. Dessutom ingår beställning av mat, att ta emot bokningar, uppgifter i köket vid behov och mycket mer.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan!

Maila oss ditt CV, ett personligt brev och gärna en bild till ansokan@stavsjokrog.se och döp mailet till den tjänst du är intresserad av (t ex Kallskänka). Har du några frågor du snabbt behöver få svar på ring Catrin på 070-531 83 25.