Jobba hos oss

JOBBA I NATURSKÖNA STAVSJÖ I KOLMÅRDEN!

Vi söker nu personal  löpande till vår och sommar och flera av tjänsterna är tillsvidare (med 6 månaders provanställning). Vi är ett familjeägt företag med ca 45 anställda. Vi firar 20-år jubileum i år och några har jobbar hos oss sen starten 1999. Restaurangen är igång varje dag 6.30-21.30 så arbetspassen fördelas mellan personalen över dessa tider och alla jobbar varannan helg. I denna länk finner du några av de som jobbar hos oss http://www.stavsjokrog.se/om-oss/medarbetare/

Vi uppskattar personer med driv och egna idéer och detta är en arbetsplats där du över tid har möjlighet att avancera till mer ansvarsfulla tjänster. Vi söker dig som har kompetens att bidra till vår restaurang och butik oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Kanske passar någon av dessa tjänster dig eller någon du känner.

Kockar (några fasta tjänster & några extrajobbare) 
I köket samarbetar kockarna och hjälps åt med dagens rätt, a la carte och sallader till buffén. Vi lagar all mat på plats och använder oss endast av svenskt kött och bra råvaror. Arbetstiderna varierar mellan öppning och stängning samt att det ingår att man jobbar varannan helg. Arbetet kräver att du behärskar svenska i tal och skrift. Dagens rätt varierar veckovis och här kan du läsa denna veckas meny:
http://www.stavsjokrog.se/restaurang/dagens-ratt/
A la carte ändras mer sällan och denna meny finner du här:
http://www.stavsjokrog.se/restaurang/ala-carte/

Diskare (50-75 %) 
Vi söker dig som är van att jobba på större restauranger och det tempo som detta innebär. I tjänsten ingår även att man städar våra lokaler vissa tider på dagen. Arbetstiderna varierar med öppningspass och kvällspass och helger ingår. För att vi ska kunna kommunicera med dig i högt tempo och kunna läsa våra skriftliga rutiner vill vi att du behärskar svenska i tal och skrift.

Personal till presentbutiken (extrajobbare helger plus sommar)
Här söker vi dig som har intresse för inredning, erfarenhet av kassa och restaurang samt har stor datorvana. Att jobba i butiken innebär att plocka upp och prismärka varor, lägga in varor i webbutiken, exponera fina miljöer och självklart expediera våra kunder. Vid behov hjälper du även till i restaurangens kassa och matsal. Meriterande är om du har erfarenhet av webbutik och grafisk formgivning. Denna tjänst passar dig som tex studerar och behöver extrajobb. Länk till vår webbutik finner du här;
http://www.hemmaistavsjo.se

Kallskänk / restaurangbiträde: (fast tjänst 75 % + extrajobbare helger plus sommar) 
Som kallskänk &  restaurangbiträde är du ansiktet utåt. Du möter gästerna i kassan samt lägger upp dagens rätt. Tempot är högt då vi har många gäster i rörelse varje dag. Det är därför viktigt att du har erfarenhet av restaurang samt talar flytande svenska samt behärskar engelska. För rollen som kallskänk lägger vi stor vikt vid att du har vana vid att göra sallader och smörgåsar i stora mängder samt har öga för fina uppläggningar. Arbetstiderna varierar mellan öppning 6.30-14.30 (på sommaren börjar man kl 6.00)  och stängning 14.30-21.30 (ibland är passen 10 timmar tex 11.30-21.30, men då jobbar man färre dagar i veckan)

Matsalsvärd / kassa (extrajobb helger plus sommar)
Detta är jobbet för dig som vill starta din karriär i restaurangbranchen. Du börjar med det viktigaste inom yrket. Att hålla rent och snyggt för gästen i ( matsalar och toaletter) samt stå i kassan när det är lite gäster. Du är också ett ansikte utåt och då är det viktigt att vara social och trevlig så att gästen får ett bra första intryck när de kommer in i restaurangen. Vi vill att du är 18 år och att du kan ta dig till arbetsplatsen  på egen hand. Körkort och bil är därför att föredra. Arbetspassen varierar mellan öppning och stängning. Svenska i tal och skrift är ett krav då du behöver kunna läsa och förstå våra skriftliga rutiner.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan!

Maila oss ditt CV, ett personligt brev och gärna en bild till ansokan@stavsjokrog.se och döp mailet till den tjänst du är intresserad av (t ex Kallskänka). Har du några frågor du snabbt behöver få svar på ring Catrin på 070-531 83 25.