Om oss

En mamma en pappa en bror och en syster

Vi köpte byggnaden (tidigare Clock) och startade Stavsjö Krog & Kafé 1999. Vi har alltså drivit denna restaurang i över 20 år!

Med åren har vi utvecklat restaurangen genom att bygga ut mer och mer; större kök, ny matstal, större butiksdel, fler sittplatser, ny kassalinje, fler toaletter och förrådsbyggnader. Personalstyrkan har ständigt utökats och med många bra medarbetare har vi kunnat utveckla våra maträtter och vår effektivitet.

Våra gäster ger oss mycket beröm och uppmuntran och det är det som gör det här jobbet så roligt. På sistone har vi fått frågan om det är nya ägare för att det är så annorlunda. Men vi har helt enkelt blivit bättre och bättre på det vi gör och restaurangen börjar nu se ut som det vi drömde om när vi startade.

Vår vision är att vara ett trevligt och personligt stopp på resan och vi vill erbjuda rena och fräscha lokaler, snabb service, hemlagad mat och hembakat kaffebröd.

Till jul, påsk och midsommar pyntar vi för att den rätta känslan ska infinna sig. Vi har även en egen presentbutik med presenter och heminredning för både vardag och fest.

Varmt välkomna till oss!

/Lolo, Björn, Jonas & Catrin med medarbetare.

      

Version 2