Matbokning

Här nedan finner ni olika val för er som kommer med buss. Vi har fullständiga rättigheter och serverar alkohol efter kl 11.00. 

Dagens rätt vardagar (10.45-14.00)  105 kr

Dagens rätt är ett bra val då ni kommer i en stor grupp. Ni serveras genom självserveringen och passerar sedan salladsbuffen innan ni väljer sittplats i någon av de två matsalarna. Hjälp kocken genom att i förväg ta reda på hur många som vill äta kött, fisk mm. Vid stora grupper vill vi veta 1,5 timma innan ankomst.

Kvällens rätt måndag till torsdag på beställning (15.00–18.30) 125 kr
Ring i förväg och hör vad som är kvällens rätt för er buss. Kvällens rätt vardagar kostar 125 kr. Detta är ingen rätt vi alltid har framme utan något vi tillagar på beställning för större grupper alt om vi tar fram det om vi har mycket gäster. 

Helgens rätt 140 kr
(undantag sommaren då vi har sommarmeny alla dagar)
Helgens rätt serveras lördag och söndag 11.00–16.00 (kan vara längre om det är stora dagar)

Á la carte 11.00–19.45
À la carte rekommenderas inte för hel buss om man är många. Välj istället något från dagens rätt alternativt kvällens rätt om ni kommer efter kl.17.00 eller helgens rätt lördag till söndag.

Dagtid är det bara att ringa och säga till att man kommer. Vi gör ett blandat sortiment av smörgåsar och kaffebröd som räcker till alla. Om många vill ha räksmörgåsar är det bra att göra en handuppräckning i bussen och ringa och beställa i förväg.

Kaffe & Smörgås kvällstid
Om ni kommer på kvällen (då vi inte har lika stora smörgåslager) är det smidigast för er om ni ringer in en smörgåsbeställning. Skriv ut en smörgåslista innan ni åker, skicka runt i bussen och ring in beställningen senast 1–1,5 timme innan ankomst (men gärna tidigare förstås).

Ladda ner smörgåslistan här: Smörgåslista 

Uppdukning
Vi kan endast erbjuda uppdukning vid lugnare perioder annars sker vår servering genom kön då man tar själv. Ring och kolla för just ditt besök.
Pris dukning: Fika 5 kr/person och mat 20 kr/person

Exempel på uppdukning
– Kaffe & Smörgås
– Kaffe & Bulle
– Frukost: kaffe, juice, dubbelfralla, ägg och yoghurt.

Buss-dukning