Blog

The text goes here

Vinterkafé

Skapad: 15 jan 2021 i kategorin Nyheter

Nu är det vinter och vi vill erbjuda er något riktigt gott efter vinterpromenaden eller den välförtjänta pausen i bilresan. Varmt välkommen!

Julpyntning!

Skapad: 24 nov 2020 i kategorin Nyheter

Äntligen har vi fått upp det mesta av julgardiner och adventsstjärnor. Nu fattas bara ris och kanske en och annan gran! Välkommen hit : )

Ta med fika hem!

Skapad: 16 nov 2020 i kategorin Nyheter

Vi bakar allt vårt kaffebröd själva. Det är mycket uppskattat. Vi packar mer än gärna fikabröd åt dig så att du kan sitta hemma med familjen. Och alla kan såklart välja precis det de vill ha. Dammsugare, chokladboll, frökolakaka (mångas favorit), mazarin, falsk tosca, kokostopp, kanelbulle och mycket mer. Ring 011-393044 för beställning om du inte vill komma in. Vi har en drive-lucka på baksidan där du kan handla om du vill. Det går också bra att få leverans till AD-bildelar i Nyköping som är vårt utlämningsställe. Varmt välkommen att beställa!

Våra frysta rätter!

Skapad: 2 nov 2020 i kategorin Nyheter

Du har väl inte missat att vi säljer frysta rätter. Lagade av våra duktiga kockar direkt till butiksfrysen. Det går bra att köpa på plats inne i butiken, förbeställa och hämta i luckan eller beställa för avhämtning på Ad Bildelar i Nyköping. Titta i webbutiken för att se vårt utbud, storlek på rätten, innehåll och priser. Välkomna!https://www.hemmaistavsjo.se/category.html/frysta-ratter

Semlor i stora lass

Skapad: 27 feb 2020 i kategorin Nyheter

På fettisdagen sålde vi många av våra hemgjorda semlor med egen mandelmassa, både spontaninköp och förbeställda.

Catering till alla hjärtans dag

Skapad: 30 jan 2020 i kategorin Nyheter

Gott nytt år!

Skapad: 31 dec 2019 i kategorin Allmänt, Nyheter

GOTT NYTT ÅR!
I år summerar vi inte bara detta år utan våra totalt 20 år. Vi har nämligen firat 20-årsjubileum i år. Vi vill tacka alla er som stannar hos oss. Alltifrån ni som funnits med från allra första början och till er som alldeles nyligen har hittat till oss. Vi är så enormt tacksamma! Det har dock inte alltid sett ut som det gör nu. Restaurangen var från början mycket mindre och inredningen inte så piffig direkt. Håll till godo med några gamla (?) bilder från tidernas begynnelse. Med detta önskar vi er ett riktigt Gott Nytt År!

            

Nyårscatering

Skapad: 18 dec 2019 i kategorin Nyheter

Årlig julfrukost

Skapad: 8 dec 2019 i kategorin Nyheter

Varje år, en söndag i advent, har vi julfrukost för alla i Stavsjö med omnejd. Det är en uppskattad tradition. Gröten var perfekt och det snöade lätt när gästerna kom i morse. Totalt kom ca 150 personer

20-årsjubileum

Skapad: 5 dec 2019 i kategorin Nyheter

 

Majsan har jobbat hos oss i ofattbara 20 år! Alltså så länge restaurangen har funnits. Hon har genom åren fått en speciell kontakt med många av er gäster som har uppskattat hennes goda service. Vad är hemligheten frågade vi henne.

– Ha hela tiden fokus på kunden. Få ögonkontakt. Är gästen nöjd?
– Var uppmärksam och fråga om gästen vill ha hjälp med något. Ofta ser man om någon står och vänder sig och verkar leta efter något.
– Så fort det blir kö så går man fram och ser om det är något man kan hjälpa till med så att servicen blir bra.
– Var stolt över ditt jobb och det du utför.
– Ta ansvar när du jobbar så att gästerna blir nöjda samt dina jobbarkompisar.
– Kliv in i rollen när du börjar jobba för dagen. Se till att vara glad i kassan : )
– Svara aldrig ”Jag vet inte” utan ”det ska jag ta reda på”.

På frågan var hennes höga känsla för service kommer ifrån svarar hon:
”Jag lärde mig det på frisörlinjen där man har en kund framför sig under en längre stund. Mycket har jag tagit med mig därifrån. Jag har blivit lite av en människokännare. Sen ska man inte vara rädd att prata med folk. Ser man att någon inte vill prata så är det ju bara att backa.

Majsan berättar att hon ofta får höra av er gäster: ”Jag är så glad att du är här idag!” och då blir hon alltid glad och stolt. Majsan har under åren uppskattat att jobba med så blandade åldrar och nationaliteter. ”Det har hållit mig ung i sinnet!”

Till jul går Majsan i pension. Vi kommer sakna henne eftersom hon är en del av oss men unnar henne förstås lata dagar och härliga turer med husbilen. Ikväll firas hon av sina jobbarkompisar på en restaurang i Norrköping. För er som vill träffa Majsan innan hon slutar så är den 29 december hennes sista dag.

Tack Majsan för allt! Du är en klippa!❤️❤️❤️
/Familjen Carlsson