Blog

The text goes here

Öppet som vanligt på Valborg!

Skapad: 29 apr 2021 i kategorin Nyheter

Välkommen till Stavsjö på Valborgsmässoafton. Det blir ingen brasa men vi har öppet som vanligt 8.00-20.00 och sista matbeställningen är 19.45. Hoppas vi ses!

Öppettider i påsk!

Skapad: 31 mar 2021 i kategorin Nyheter

Vi har öppet nästan som vanligt hela påsken. Däremot stänger vi lite tidigare på påskafton. Vi har flera vällagade rätter som serveras direkt. Varmt välkommen : )

Kärlekspåse till alla hjärtans dag!!

Skapad: 7 feb 2021 i kategorin Nyheter, Uncategorized

Nu har du möjlighet att överraska med en trerättersmiddag lätt att färdigställa hemma. Boka senast onsdag för att hämta lördag eller söndag! Ring 011-393044

Vinterkafé

Skapad: 15 jan 2021 i kategorin Nyheter

Nu är det vinter och vi vill erbjuda er något riktigt gott efter vinterpromenaden eller den välförtjänta pausen i bilresan. Varmt välkommen!

Julpyntning!

Skapad: 24 nov 2020 i kategorin Nyheter

Äntligen har vi fått upp det mesta av julgardiner och adventsstjärnor. Nu fattas bara ris och kanske en och annan gran! Välkommen hit : )

Ta med fika hem!

Skapad: 16 nov 2020 i kategorin Nyheter

Vi bakar allt vårt kaffebröd själva. Det är mycket uppskattat. Vi packar mer än gärna fikabröd åt dig så att du kan sitta hemma med familjen. Och alla kan såklart välja precis det de vill ha. Dammsugare, chokladboll, frökolakaka (mångas favorit), mazarin, falsk tosca, kokostopp, kanelbulle och mycket mer. Ring 011-393044 för beställning om du inte vill komma in. Vi har en drive-lucka på baksidan där du kan handla om du vill. Det går också bra att få leverans till AD-bildelar i Nyköping som är vårt utlämningsställe. Varmt välkommen att beställa!

Våra frysta rätter!

Skapad: 2 nov 2020 i kategorin Nyheter

Du har väl inte missat att vi säljer frysta rätter. Lagade av våra duktiga kockar direkt till butiksfrysen. Det går bra att köpa på plats inne i butiken, förbeställa och hämta i luckan eller beställa för avhämtning på Ad Bildelar i Nyköping. Titta i webbutiken för att se vårt utbud, storlek på rätten, innehåll och priser. Välkomna!https://www.hemmaistavsjo.se/category.html/frysta-ratter

Semlor i stora lass

Skapad: 27 feb 2020 i kategorin Nyheter

På fettisdagen sålde vi många av våra hemgjorda semlor med egen mandelmassa, både spontaninköp och förbeställda.

Catering till alla hjärtans dag

Skapad: 30 jan 2020 i kategorin Nyheter

Gott nytt år!

Skapad: 31 dec 2019 i kategorin Allmänt, Nyheter

GOTT NYTT ÅR!
I år summerar vi inte bara detta år utan våra totalt 20 år. Vi har nämligen firat 20-årsjubileum i år. Vi vill tacka alla er som stannar hos oss. Alltifrån ni som funnits med från allra första början och till er som alldeles nyligen har hittat till oss. Vi är så enormt tacksamma! Det har dock inte alltid sett ut som det gör nu. Restaurangen var från början mycket mindre och inredningen inte så piffig direkt. Håll till godo med några gamla (?) bilder från tidernas begynnelse. Med detta önskar vi er ett riktigt Gott Nytt År!