Blogg

20-årsjubileum

Skapad: 5 dec 2019 i kategorin Nyheter

 

Majsan har jobbat hos oss i ofattbara 20 år! Alltså så länge restaurangen har funnits. Hon har genom åren fått en speciell kontakt med många av er gäster som har uppskattat hennes goda service. Vad är hemligheten frågade vi henne.

– Ha hela tiden fokus på kunden. Få ögonkontakt. Är gästen nöjd?
– Var uppmärksam och fråga om gästen vill ha hjälp med något. Ofta ser man om någon står och vänder sig och verkar leta efter något.
– Så fort det blir kö så går man fram och ser om det är något man kan hjälpa till med så att servicen blir bra.
– Var stolt över ditt jobb och det du utför.
– Ta ansvar när du jobbar så att gästerna blir nöjda samt dina jobbarkompisar.
– Kliv in i rollen när du börjar jobba för dagen. Se till att vara glad i kassan : )
– Svara aldrig ”Jag vet inte” utan ”det ska jag ta reda på”.

På frågan var hennes höga känsla för service kommer ifrån svarar hon:
”Jag lärde mig det på frisörlinjen där man har en kund framför sig under en längre stund. Mycket har jag tagit med mig därifrån. Jag har blivit lite av en människokännare. Sen ska man inte vara rädd att prata med folk. Ser man att någon inte vill prata så är det ju bara att backa.

Majsan berättar att hon ofta får höra av er gäster: ”Jag är så glad att du är här idag!” och då blir hon alltid glad och stolt. Majsan har under åren uppskattat att jobba med så blandade åldrar och nationaliteter. ”Det har hållit mig ung i sinnet!”

Till jul går Majsan i pension. Vi kommer sakna henne eftersom hon är en del av oss men unnar henne förstås lata dagar och härliga turer med husbilen. Ikväll firas hon av sina jobbarkompisar på en restaurang i Norrköping. För er som vill träffa Majsan innan hon slutar så är den 29 december hennes sista dag.

Tack Majsan för allt! Du är en klippa!❤️❤️❤️
/Familjen Carlsson